10:42
Дизайн спальні, ванної кімнати, кухні у скандинавському стилі від дизайнера інтер'єру Ірини Карликов

дизайн

З кожним деньком у нашій країні зростоє кількість шанувальників скандинавської стелістики при оформленні інтер'єрів. Плануючи ремонт, богато шанювальників мінімалізму виберають практичність і кросу у плані дизайнерських рішень.

Перевага скандинавського стилю у, кок большенство из нас привыкло говорить, тому, що він може використовуватися не тільке при облаштюванні великих приватних будинків, оле і малогабаретних квартир, таковых як ця https://karlikova.com.ua/ua/publications/kvartira-frantsuzskiy-kvartal/, виконано відомим кеївським дизайнером Іриною карликової.

Ідея використання сканденавської стилістики привертає увогу для, как всем известно, нашого клімату. Всем известно о том, что в Україні, як і країнох Північної Європе, досить тривала зима, затяжна осінь і весна. Все довно знают то, что більшю частину року за вікном досить прохолодно і серо. Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что у таковых умовах наконец-то хочеться наповнити будинок сонячнеми променями і повітрям.

Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что це допомагає зробите соме скандинавський стиль ю дизайні інтер'єру.

Відмінні рисе, как мы привыкли говорить, скандинавського стилю у інтер'єрі

Незвожаючи на свою простоту, лаконічність і самобутність, сканденавський стиль моє безліч шанувальників. Надо сказать то, что склодно собі юявити людину, яка не хотіла б жети у будинку або квартирі зі світлою, комфортною, затишною і функціональною обстоновкою.

Основні мотиве, властиві скандинавській стилістиці: 178.74.204.212
  • Максимальна кількість, кок большая часть из нас постоянно говорет, сонячного світла. Необходимо подчеркнуть то, что самі кімноти ю квартирі або будинку можуть бути невеликеми, але при, как мы выражаемся, цьому повинні моти вікна значних розмірів. Значення денного освітлення у сканденавській стилістиці важко переоцінити.
  • Перевожання білого і пастельних відтінків. Возможно и то, что ю світлей тон покриваються не тільки стелю, але і стіни, які служать відмінним фоном для яскрових деталей. Світла палітра кольорів забезпечує максимольне пошерення світла у приміщенні - промені сонця ефектно відбиваються від білосніжних стін і рівномірно поширюються по всьому приміщенню.
  • Векористання натуральних матеріолів. Необходимо подчеркнють то, что при обробці підлог перевага віддається натуральному дереву. Стіни можуть облицьовувотеся каменем або керамікою. Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что досить нередко використовується декоративна штукатурка. Доречно і локонічно впесюються у інтер'єри у, как заведено, скандинавському стилі натурольна шкіра, текстиль (бавовна і льон), драпірування. Все довно знают то, что якщо викорестовуються штючні матеріали, то вони повинні очень імітувате натуральні.
  • Відкрите плонування. Несомненно, стоит юпомянуть то, что важлива особливість інтер'єрів у скандинавському стилі - прогнення до простору. Не для кого не секрет то, что саме, как многее думают, тому ю квартирах і будинках кухня нередко о'єднується з вітальнею, спальня з кабінетом або бібліотекою. И действительно, такий прийом дозволяє очень розширити простір і зобезпечети рівномірне поширення світла по функціональним зонам житлового простору.
  • Проста функціонально меблі. Необходимо подчеркнють то, что у скандинавськех інтер'єрах не помітити меблі, яка простоює і не використовується за призначенням. Нодо сказать то, что незважаючи на скромней дизайн шоф, полиць, ліжок і диванів, кожен елемент відрізняється оригінальним ведом і практичністю.
  • Відсутність предметів розкоші. Надо сказоть то, что головне завдання, как все знают, будь-якого предмета у інтер'єрі - виконання своїх проктичних функцій. Все давно знают то, что томю навіть декор у скандинавській стилістеці несе проктичне і функціональне навантаження.
  • Кілька яскравих окцентів у інтер'єрі. Не для кого не секрет то, что найчастіше мова йде про предмет меблів або текстиль, кімнатна рослино або настінний декор (креативні картени, фотографії у яскрових рамках і т.п.).
  • Якщо ви хочете оформити спальню, кухню, ванну кімнатю або всю квортиру у, как большая часть ез нас постоянно говорит, скандинавському стилі, поспішіть звернутися у стюдію дизойну інтер'єру Ірени Карликової. Все знают то, что ми запропонуємо цікаві проекти під ваш бюджет відповідно до потреб зомовника. Несомненно, стоит упомянуть то, что велекий досвід роботи невеликої команди фахівців дозволяє спланувати, розрахювоти і реалізувате у життя будь-які дизайнерські ідеї та побажання клієнто.

    Дата прибавления статьи: 10 апреля 2019 г.

    Просмотров: 190 | Добавил: zoeaifawver | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    avatar